Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Mind Retreat

Otpusti ograničavajuća uvjerenja, stres i zaglavljene energije – vrati se u radost, smirenost i radost življenja.

Što je Mind Retreat?

Mind Retreat je tretman rada na podsvijesti. Pomaže ti zamijeniti ograničavajuća uvjerenja i obrasce produktivnim programima koji ti omogućavaju živjeti punim plućima, ostvariti se kroz odnose, posao i svoju svakodnevicu, živeći s lakoćom i mirom u duši.

 

Benefiti Mind Retreat tretmana

Postignite unutarnju ravnotežu: Mind Retreat tretman pomaže vam osloboditi stres i napetost, postižući duboku unutarnju ravnotežu.

Otkrijte unutarnji mir: Kroz tretman, otvarate vrata unutarnjem miru i harmoniji, poboljšavajući vašu emocionalnu dobrobit.

Povećajte samopouzdanje: Osvježavanjem uma od negativnih programa, povećavate samopouzdanje i vjeru u sebe.

Napredak u karijeri i osobnom životu: Mind Retreat vam omogućava da otkrijete svoj puni potencijal, što rezultira boljim uspjehom i ispunjenijim životom.

Smanjite anksioznost i stres: Tretman vam pomaže osloboditi se negativnih emocija i stresa, pružajući vam veći osjećaj smirenosti i kontrole.

Postignite emocionalnu slobodu: Mind Retreat vam pomaže da se oslobodite emocionalnih blokada i trauma, omogućavajući vam da živite slobodnije i ispunjenije.

Tretmani su individualni, a tijekom tretmana nema fizičkog kontakta pa se može izvoditi osobno ili online bez gubitka energije i kvalitete.

Sesije se održavaju online.