Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Naše priče

Svjedočanstva

Pročitaj iskustva mojih klijenata nakon tretmana.

aa
Nataša

Draga Lea,

htjela bih ti se zahvaliti na prekrasnom retreatu.Bilo je to iskustvo koje ću zauvijek pamtiti - od odlične hrane, opuštajuće atmosfere pa do divnih ljudi koji su dijelili to putovanje s nama.

Prvi put sam isprobala jogu, i unatoč izazovima, osjećala sam se kao da sam se snašla zahvaljujući tvojoj izvrsnoj voditeljici koja je pažljivo brinula o svima, posebno početnicima.

Što se tiče terapije zvukom, riječi su teško opisati koliko je to bilo zadivljujuće. Osjetila sam svaku čakru kroz koju si nas vodila. Moje prvo iskustvo bilo je nadrealno! Nadam se da ću imati priliku ponoviti ga u skorije vrijeme. Hvala od srca!

Angie

Na retreat sam došla s radoznalošću i nadala sam se osobnom rastu, no otišla sam s puno više od toga. Lea i njen tim su izvanredni i odmah sam se osjećala kao kod kuće kad sam stigla. To je zaista bio siguran prostor u kojem sam se osjećala dovoljno slobodnom da izrazim svoje emocije. Doživjela sam duboku povezanost s drugim sudionicima, ali i s vlastitim unutarnjim bićem. Prostor je bio prekrasan, a hrana koju je Tea pripremila jednostavno me oduševila. Radujem se što ću opet imati priliku doživjeti ovo prekrasno iskustvo u bliskoj budućnosti.

Dolores M.

Dva dana provedena s Leom i divnim društvom bili su dani koje ću zauvijek pamtiti, trenuci koji će mi ostati urezani u sjećanju. Iako sam Leu upoznala tek prije 2 dana, ona mi je pružila obilje pozitive, smirenosti, empatije i potaknula samospoznaju.

Cijeli retreat je bio čaroban, i toplo ga preporučujem svima jer svatko zaslužuje ovakvo iskustvo. Lea je vodila retreat s takvom prirodnošću, kao da je za to rođena - prava čarobnjakinja za dušu!

Dora s.

Pozdrav Lea,

hvala ti na doživljaju zvukoterapije, bilo je nadahnjujuće iskustvo. Kristalne zdjele i čitava atmosfera tretmana bila je jako lijepa i ugodna, ali ponajviše mi se svidio osjećaj koji me ispunio nakon tretmana, odmah dok smo još bili kod tebe i kasnije na putu kući, a prenio se i u iduće dane. Tretman me povezao sa sadašnjim tenutkom, mozak mi nije opterećen brigama, ispunjena sam energijom i radošću.

Sam tretman bio je opuštajući, zanimljivi zvuci kristalnih zdjela poveli su me na unutarnje putovanje i opustili. Pomoglo mi je i za PMS koji inače osjećam intenzivno, a sad je prošao gotovo neprimjetno. Iznenadilo me što sam osim duhovnog /psihičkog olakšanja osjetila i fizičko olakšanje, odmah su me nakon tretmana prestala boljeti leđa i popustila je grlobolja… Sve skupa vrlo lijepo iskustvo koje planiram ponovljati jednom mjesečno, tako da se vidimo uskoro.

Tea G.

Bok Lea,

evo da se javim s dojmovima nakon jučer…

Prvi puta na zvukoterapiji i oduševljena… Jučer sam od tebe izašla potpuno opuštena i odmorna te ispunjena nekim mirom i spokojem. Kao da su zvukovi doprli do skrivenih unutarnjih dijelova i preplavili me srećom i radošću. Još uvijek sam pod dojmom… vidimo se uskoro! Hvala ti.