Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Rekreiraj sebe, rekreiraj svijet

Rebirth journey retreat

Svojom transformacijom mijenjaš ne samo sebe, već i svijet oko sebe, stvarajući bolju budućnost. Tvoja transformacija čini svijet ljepšim.

Villa LaMaison

Smještena u srcu predivne Istre, LaMaison je luksuzna i autentična vila, smještena u srednjovjekovnom selu Sveti Petar u Šumi.

Retreat ti omogućava da uživaš u najboljem od oba svijeta. Okruženi prekrasnim istarskim krajolicima, vila pruža savršeni ambijent za opuštanje i povezivanje s prirodom.

Prostrani vrtovi nude mir i tišinu, a na raspolaganju su ti osvježavajući bazen u kojem možeš plivati i opuštati se.

Chef Tea Gobo - Majstorica Okusa

Naša talentirana chef Tea Gobo, s ljubavlju priprema ukusne vegetarijanske i veganske obroke koji će se servirati tijekom retreata.

S bogatim kulinarskim iskustvom iz New Yorka, Tea je istinski gurme chef čije će kreacije oduševiti vaše nepce. Pripremite se da istražite okuse i mirise Istre kroz njezine kreativne i hranjive kreacije.

Vaša prehrana tijekom retreata bit će jednostavno ukusna i podržat će vaše unutarnje blagostanje.

Što možeš očekivati od retreata?

Uz puno odmora i opuštanja, Reborn journey retreat nudi bogat sadržaj koji služi tvom oporavku, vraćanju u sebe, svoju intuiciju, osjećaj mira i zadovoljstva.

Yoga i jutarnje meditacije

Svaki dan započni yogom i meditacijom kako bi se povezao/la s vlastitim unutarnjim mirom i energizirao/la se za dan pred tobom.

Upoznavanje novih ljudi

Bit ćeš okružen/na inspirativnim ljudima iz različitih dijelova svijeta. Ova prilika za upoznavanje novih prijatelja i stvaranje trajnih veza obogatit će tvoje iskustvo.

Otkrivanje blaga Istre

Istra je regija bogata kulturnim i prirodnim blagom. Tijekom retreata, imat ćeš priliku otkriti skrivene ljepote ovog područja, uključujući čarobne krajolike, tradicionalnu hranu i lokalnu kulturu.

Individualni tretmani

Iskusit ćeš individualne tretmane koji će ti pomoći otpustiti brige, stres, nemir, ljutnju i nezadovoljstvo na dubokom, podsvjesnom nivou. Ovo će ti omogućiti da se osjećaš svježe i osvježeno, spremno za dublje povezivanje sa sobom i drugima.

Cacao Ceremonija

Otvori svoje srce i poveži se s dubokim emocionalnim iskustvima kroz cacao ceremoniju. Ova drevna ceremonija koristi moć kakaoa kako bi potaknula ljubav prema sebi i drugima, otvorila vrata tvog srca i omogućuje dublje emocionalno povezivanje.

Terapija sa kristalnim zdjelama

Prepusti se opuštajućoj terapiji sa kristalnim zdjelama koja će te duboko opustiti i pripremiti za miran san. Zvuk kristalnih zdjela pročišćava tvoju energiju i potiče duboki unutarnji mir.

Radionice za inspiraciju i kreativnost

Na našem retreatu očekuju te raznolike radionice koje potiču inspiraciju i kreativnost. 

Slobodno vrijeme

Osim strukturiranih aktivnosti, imat ćeš vremena za introspekciju, pisanje dnevnika ili jednostavno uživanje u tišini.

Voditeljica

Moje ime je Lea Gobo, feng shui i wellness stručnjakinja, i drago mi je pozvati vas na jedinstveno putovanje prema unutarnjoj inspiraciji i osobnom rastu kroz moje retreatove. Ne samo da ćete pronaći unutarnji mir, već ćete i naučiti kako njegovati svoj unutarnji dom. To je prostor gdje se vaša duša osjeća najugodnije, gdje ljubav i sklad postaju vaša svakodnevna stvarnost.

Lea Gobo

Zašto se prijaviti

Na našem Reborn Journey Retreatu, vjerujemo u tvoju jedinstvenu putanju osobnog rasta. Zato smo osmislili program koji se može personalizirati prema tvojim individualnim potrebama i interesima, kao i potrebama grupe. To znači da imaš priliku izabrati radionice i aktivnosti koje najbolje odgovaraju tvojoj trenutačnoj fazi putovanja prema unutarnjoj transformaciji. Želimo ti pružiti iskustvo koje ćeš nositi sa sobom kao inspiraciju i podršku na tvojoj jedinstvenoj životnoj stazi.

*Bilo da želiš isprobati jahanje sa konjima, istražiti lokalne restorane s izvrsnom kuhinjom,uživati u masaži i cupping terapiji, doživjeti gong kupku ili prilagoditi prehranu bez laktoze ili glutena, spremni smo prilagoditi program retreata kako bi se osiguralo da tvoje iskustvo bude potpuno personalizirano i ispunjava tvoje individualne potrebe.