Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Retreat za tvoj Um & Tijelo

FULL OF LIGHT

U proljeće 2023. godine, ponudili smo jedinstveno iskustvo u čarobnoj Istri, gdje su sudionici pronašli ravnotežu, lakoću i mir.

S dubokim odmorom za tijelo, dušu i duh, uživali smo u zvučnim kupkama, yoga sesijama, tretmanima, laganoj hrani i opuštajućim ritualima. 

Naš retreat omogućio je svakome da oslušne svoj unutarnji kompas i vrati se lakoći i radosti življenja.

Villa Green Frame

Villa Green Frame podržava odmor i regeneraciju inspirativnom, kreativnom i svježom energijom, ugodnošću, skladnim uređenjem i predivnim ambijentom.

Tamo ćeš u svakom trenutku naći miran prostor samo za sebe, da odahneš, odmoriš se i uroniš u meditaciju, podržana čistom i snažnom energijom. Na raspolganju su ti i sauna i jacuzzi.

Predivne slike ugledne umjetnice Mirne Šušul vedrim bojama inspiriraju, energiziraju i potiču optimizam, kreativnost i životnu radost.

Terra Magica

Čarobna Istra, zemlja snažne energije i vibracije idealno je mjesto za povlačenje.

Mirna, a snažna, Istra nam pruža čarobne krajolike, raskošnu domaću hranu i opuštajuće pejzaže u kojima se priroda i naselja skladno nadopunjavaju.

More i rijeke, šume i brda, srednjevjekovni gradovi, maslinici i vinogradi pune naše baterije i pružaju nam sve što nam treba da bismo odmorili dušu i tijelo, emocije i um.

Ukusna i svježa hrana

Privatni kuhar pripremat će veganske i vegetarijanske delicije za nas. Pomno odabrane namirnice podržat će tvoj oporavak i detoksifikaciju.

Aktivnosti

Uz puno odmora i opuštanja, Full of Light Retreat nudi bogat sadržaj koji služi tvom oporavku, vraćanju u sebe, svoju intuiciju, osjećaj mira i zadovoljstva.

Mind Retreat tretman

Nesvjesne programe koji te opterećuju i koče zamijeni produktivnim programima koji će ti služiti i podržati te u življenju života koji želiš.

Otpustit ćeš grč, napetost i težinu, a iskusiti lakoću, životnu radost i mir. Zvučne kupke, yoga, meditacija i zdrava hrana podržat će taj proces.

Yoga

Svako ćemo jutro vježbati kako bismo istegnuli svoje tijelo, pokrenuli krvotok i pobudili skladan tok energije kroz sva svoja tkiva.

Dok tijelo vježba, duša će upijati ljepotu ambijenta, prirode i energije ovog čarobnog mjesta.

Zvučne kupke - meditacija uz kristalne zdjele

Predivan zvuk zdjela i snažne vibracije djeluju na sva naša tijela - masiraju stanice, opuštaju um i smiruju emocije.

Duboko opušteni i mirni možemo čuti glas svoje intuicije, doći u kontakt sa sobom. U potpunoj opuštenosti tijelo izlazi iz fight and flight moda i može pokrenuti mehanizme oporavka i pomađivanja.

Tome ćepridonijeti i mini-kakao ceremonija. Asteci su kakao zvali “krv srca” - jer nas bogat okus kakaa i njegovo blagotvorno djelovanje na naše tijelo vraća k sebi, otvara srce i pomaže nam iskusiti stanje povezanosti i prisutnosti.

Radionice

Retreat će obogatiti i gošća iznenađenja koja će voditi zanimljivu radionicu plesa bereginja.

Voditeljica

Moje ime je Lea Gobo, feng shui i wellness stručnjakinja, i drago mi je pozvati vas na jedinstveno putovanje prema unutarnjoj inspiraciji i osobnom rastu kroz moje retreatove. Ne samo da ćete pronaći unutarnji mir, već ćete i naučiti kako njegovati svoj unutarnji dom. To je prostor gdje se vaša duša osjeća najugodnije, gdje ljubav i sklad postaju vaša svakodnevna stvarnost.

Lea Gobo

Sign up

Full of light retreat

05.-12.05.2023

Retreat for your Body & Mind

Prijavi se

Full of light retreat

05.-12.05.2023

Retreat za tvoj Um & Tijelo