Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Wellness i feng shui savjetnica

Lea Gobo

Moj je poziv pomoći ti vratiti mir, lakoću života i u tebi i oko tebe kreirati prostor koji će podržati ljubav, sklad i životno zadovoljstvo.

f

Oduvijek sam bila zainteresirana za duhovnost, unutarnji sklad i moć prirode da nas uzemlji i podari nam duboki mir. Kroz cijeli život vraćala sam se u polje duhovnosti i prirode po inspiraciju, duboku šutnju i mir. Čak i kad sam izgubila pravu sebe ta veza s prirodom i zanimanje za duhovnost, unutarnji mir i sklad, nikada nije nestala.

U dobi od četrnaest godina odlučila sam sama zakoračiti u svijet i započeti karijeru za koju sam mislila da je savršena za mene – modeling. Puno sam putovala, upoznala razne ljude, gradove i kulture, ali me naporan ritam rada doveo do teškog burnouta. Iscrpljenost i stalni napori stvorili su bolnu upalu živaca u mojim leđima. Oporavak je trajao gotovo godinu dana.

Tražila sam način da se vratim sebi u zdravlje, lakoću i mir. Podsjetila sam se svoje ljubavi i interesa za prirodu, sklad i duhovnost. Upoznala sam razne metode rada na sebi, a theta healing mi je pomogao da se oporavim. Zato sam završila edukaciju, a zatim nastavila istraživati svijet wellnessa i duhovnog mira.

Otkrila sam drevnu mudrost feng shuija – kroz mnogobrojna putovanja i dijeljenja životnog prostora s raznim ljudima shvatila sam koliko prostor djeluje na ljude i njihove odnose.

Naša dobrobit počinje protočnim prostorom oko nas, a nastavlja se čišćenjem i energetskim usklađivanjem u nama – i obratno. S vremenom sam prihvatila unutarnji poziv i posvetila se pomaganju ljudima da lakše i brže iz stanja premora, stresa, burnouta i izgubljenosti ponovno otkriju svoj mir, lakoću i radost življenja radom na unutarnjem i vanjskom prostoru.

U svom osobnom razvoju i kroz rad s ljudima otkrivam nove metode koje pomažu postići mir i lakoću.

Velika mi je inspiracija sviranje kristalnih zdjela. Zvučne kupke nas dubinski opuštaju i čiste od prisilnih misli, napetosti i nakupljenih negativnih energija.

Zanimaju me drevne vještine i nova saznanja o tome kako produbiti svoju dobrobit i pružiti ljudima duhovno, emotivno i tjelesno utočište od hektičnosti i nemira svijeta oko nas. Čitam, učim i stječem nova znanja koja mi pomažu u osobnom rastu i radu s ljudima.

Svjesnost o potrebi za podrškom predstavlja prvi korak prema napretku. Bez obzira na trenutno stanje, važno je znati da uvijek postoji prilika za rast.

Jesi li spreman/na krenuti prema harmoniji, unutarnjem miru i osobnom rastu? Tu sam da podržim tvoj put.

Zapratite me na društvenim mrežama kako bismo zajedno radili na pozitivnim promjenama.

Svaki tjedan objavljujem testove koji će ti pružiti inspiraciju i podržati te. A možeš se i pretplatiti na newsletter i redovito primati članke o wellnessu i feng shuiju.

Slobodno se javi s pitanjima – tu sam za tebe.

S ljubavlju, Lea