Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Bogatstvo u tvojim rukama: Kako stvoriti Feng Shui financijski oltar

Svatko od nas ima financijske ciljeve i snove koje želimo ostvariti. No, jesi li ikada razmišlja/la o tome kako tvoja namjera može utjecati na privlačenje bogatstva u tvoj život?

U svijetu Feng Shuija, namjera igra ključnu ulogu u oblikovanju stvarnosti, a stvaranje financijskog oltara može biti moćan način za postavljanje jasnih namjera i usmjeravanje pozitivne energije prema ostvarenju tih ciljeva.

Kako bi što bolje uskladio/la svoj financijski oltar s energijom privlačenja bogatstva, razmotri sljedeće praktične smjernice u nastavku.

Kako stvoriti Feng Shui financijski oltar

Prirodna svjetlost: Pokušaj postaviti svoj oltar na mjesto koje prima dovoljno prirodne svjetlosti tijekom dana. Svjetlo simbolizira prosvjetljenje i rast, što je ključno za financijski uspjeh.

Sjeverna lokacija: Sjeverni dio tvog doma odgovara sektoru karijere i posla. To je prirodno mjesto za postavljanje financijskog altara ako želiš poboljšati svoju karijeru i financijski uspjeh.

Izbjegavaj prozore i uglove: Pripazi da izbjegavaš postavljanje oltara iza prozora ili u kutu doma, jer to može ometati protok energije. Optimalno mjesto za oltar je u sredini prostorije, gdje može biti vidljiv i dostupan sa svih strana.

Visina oltara: Visina tvog financijskog oltara trebala bi biti takva da ga možeš redovito promatrati i vizualizirati svoje ciljeve. Na taj način ćeš ojačati svoju namjeru i usmjeriti svoju pozornost prema svojim financijskim snovima.

Vizualizacije i afirmacije: Na svoj financijski oltar možeš postaviti slike, predmete ili riječi koje jasno predstavljaju tvoje financijske ciljeve. To ti pomaže svakodnevno vizualizirati svoj uspjeh i koristiti afirmacije kako bi potaknuo/la pozitivnu energiju.

Biljke i cvijeće: Dodavanje zdravih biljaka poput bambusa ili Pilea na svoj financijski oltar simbolizira rast i napredak, što su ključne komponente financijske stabilnosti.

Kristali: Kristali poput citrina, ametista, pirta i zelenog aventurina često se koriste za privlačenje financijskog obilja. Postavljanje ovih kristala na tvoj oltar dodatno jača energiju bogatstva.

Novac i valute: Simbolika novca je snažna. Postavi nekoliko kovanica, novčanica ili različitih valuta na svoj financijski oltar kao simbol financijskog obilja i raznolikosti.

Ispunjena vaza: Ako želiš dodati eleganciju, stavi jednu lijepu vazu ispunjenu novčanicama ili kovanicama kao simbol obilja.

Važno je da se osjećaš udobno i povezano sa svojim financijskim oltarom kako bi maksimizirao/la njegovu učinkovitost. Redovito održavanje i čišćenje tvog oltara pomaže očuvati pozitivnu energiju koja podržava tvoje financijske ciljeve. Stvaranje financijskog oltara nije samo čin postavljanja predmeta na površinu. To je duhovni proces koji te povezuje s tvojim financijskim ciljevima i usmjerava energiju prema njihovom ostvarenju. Uz pravilno usmjerenje i namjeru, tvoj financijski oltar može postati snažan saveznik na putu prema financijskom uspjehu i ostvarenju tvojih snova.

Želiš napraviti korak prema boljem financijskom životu?

Kontaktiraj me za besplatne konzultacije i započnimo tvoju transformaciju. Slijedite me na na InstagramuFacebooku “Lea Gobo Feng Shui & Healing” kako biste saznali više o tome kako stvoriti skladno i inspirativno okruženje u vašem domu.

S ljubavlju,

Share Post:

More From
The Blog