Retreat

Location

Date

May, 2023

Info Number

+385 99 631 4930

Duration

7 days

Days
Hours
Minutes
Seconds

Wellbeing retreat u srcu magične Istre – odmorite se, oporavite i povežite sa sobom

Svi mi trebamo duboki odmor i reset od dnevnog stresa i ubrzanog ritma svakodnevnice. Tijelo, um i duša, izloženi svakodnevnim naporima trebaju vrijeme za oporavak i opuštanje kako ne bismo došli u stanje burnouta.

Svi mi trebamo duboki odmor i reset od dnevnog stresa i ubrzanog ritma svakodnevnice. Tijelo, um i duša, izloženi svakodnevnim naporima trebaju vrijeme za oporavak i opuštanje kako ne bismo došli u stanje burnouta.

Jedan od najboljih i najefikasnijih načina za cjelovit dubinski odmor su retreatovi – par dana povlačenja od svega i svih.

Retreat Full Of Light jedan je od retreata čiji nam se koncept jako svidio.

Voditeljica retreata Full Of Life je Lea Gobo, wellness i feng shui savjetnica te Budi Dobro autorica, koja je kroz višegodišnji rad s ljudima zamijetila potrebu svojih klijenata da se povuku i kroz par dana dožive unutarnji mir, susret sa sobom i u tišini prirode čuju svoj unutarnji glas.

Osmislila je retreat koji će sudionicima donijeti najbolje od njezinog rada – tretmane, zvučne kupke kristalnim zdjelama, yogu, ritual ispijanja matche i cereonijalnog kakaa.

Retreat Full Of Light smješten je u magičnoj Istri, u predivnoj vili s bazenom, okruženom netaknutom prirodom, a može se odabrati tri ili sedam dana u periodu između 5. i 12.svibnja 2023.

Sve dimenzije odmora

Ovaj retreat osmišljen je tako da njeguje sve dimenzije osobe kroz dobar san, laganu hranu, yogu, tretmane, zvučnu terapiju i unutarnju i vanjsku tišinu.

– Kad utišamo um i odmorimo se, možemo čuti tih, ali jasan glas svoje duše, povezati se sa sobom i unijeti u život više radosti, lakoće i mira. Laki smo i sretni onda kad smo u skladu sa samima sobom. – kaže Lea.

Zvučne kupke i rituali – susret dobrobiti tijela i duše

Na retreatu sudionici uživaju u predivnim ritualima i kristalnim kupkama koji donose duhovni i tjelesni oporavak.

Zuk kristalnih zdjela opušta um, ali i masira svaku stanicu tijela blagotvornim vibracijama, ispirući grč, stres i blokade iz tijela.

A rituali ispijanja kakaa i matche uz prednosti za tijelo – unos dragocjenih antioksidansa – prilika su za prakticiranje mindfulnessa – trenutka pune prisutnosti u trenutku, bez umarajuće struje misli o budućnosti ili prošlosti.

Reset sna, prehrambenih navika i tretmani za veliko čišćenje duše

U savršenoj tišini i ugodnosti vile sudionici će moći resetirati svoj um, tijelo i dušu – opustiti se kroz tretmane, kupke, meditaciju i yogu, dobro se naspavati, resetirati prehrambene navike kvalitetnom, laganom i zdravom hranom.

Lea svakom sudioniku nudi mogućnost za individualni Mind retreat tretman koji čisti neproduktivne obrasce, nakupljene negativne emocije i blokade, zamjenjujući ih programima koji hrane život, ljubav, uspjeh i životnu lakoću.

Više o retreatu pročitajte ovdje. Vidimo se!

Share Post:

More From
The Blog